Parcare Aeroport Sibiu

Dacă planifici o călătorie și te întrebi care ar fi opțiunile de parcare aeroport Sibiu si cost parcare aeroport Sibiu, esti în locul potrivit.

Latest blog-post

Miruna Bumbaru

25 apr. 2024

4 minute de citit

Latest blog-post

În acest ghid, vom explora toate tipurile de parcări disponibile lângă aeroportul Sibiu, de la cele publice până la cele private. Indiferent dacă ești în tranzit sau călătoresti pentru afaceri sau plăcere, asigură-te că ai toate informațiile necesare pentru a face o alegere înțeleaptă.

Parcare Aeroport Sibiu

<u>UPDATE 2024:</u> Accesul în Aeroportul Internațional Sibiu nu se mai face din sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, ci de la intersecția cu strada Europa Unită.

Parcarea Aeroportului Internațional Sibiu oferă o varietate de opțiuni pentru călătorii care doresc să-și lase mașinile în siguranță în timpul călătoriei lor. Situată în apropierea terminalului de pasageri, parcarea este ușor accesibilă și convenabilă pentru călători. Dispune de mai multe zone de parcare, inclusiv parcarea de scurtă ședere pentru călători care doresc să lase sau să ridice pasageri, precum și parcarea de lungă ședere pentru cei care au nevoie de o soluție de parcare pe termen mai lung. De asemenea, este prevăzută cu locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități și cu servicii de asistență disponibile la cerere pentru a asigura că fiecare călător beneficiază de o experiență convenabilă și confortabilă.

Ce este de menționat este că parcarea aeroportului nu oferă o supraveghere video și astfel aeroportul îndeamnă deținătorii de vehicule să nu lase bunuri de valoare în vehicule. Aeroportul Internațional Sibiu declară astfel că nu își asumă în niciun fel responsabilitatea civilă sau penală pentru orice pagubă sau prejudiciu cauzat (auto)vehiculelor.

Parcare Aeroport Sibiu Pret

Screenshot 2024-04-25 at 19.08.18.png Tarifele includ TVA.

Poți calcula exact prețul șederii tale pe următorul calculator

Pentru mai multe detalii poți accesa site-ul oficial al aeroportului

Instrucţiuni folosire sistem de parcare cu tichet

Intrare:

  • Opriți în fața barierei de acces.
  • Localizați butonul luminat verde și apăsați-l pentru a obține un tichet de intrare.
  • Păstrați cu grijă tichetul pentru a efectua plata la ieșire, cu cel mult 10 minute înainte de a părăsi parcarea.
  • Taxa pentru înlocuirea unui tichet pierdut este de 300 de lei și trebuie achitată la automatele de plată pentru a obține un nou tichet.

Ieșire:

  • Opriți în fața barierei de ieșire, după ce ați plătit în prealabil taxa de parcare.
  • Scanați codul de bare de pe tichetul de intrare.
  • Dacă taxa achitată corespunde perioadei de utilizare a parcării, bariera se va ridica automat.
  • În caz contrar, va fi afișat un mesaj pentru achitarea taxei suplimentare de parcare, iar bariera va rămâne coborâtă până când se plătește suma suplimentară.

Parcare Privată langa Aeroport Sibiu

Pe lângă parcarea oficială a Aeroportului Internațional Sibiu, există și opțiuni de parcare privată în apropierea aeroportului, care pot oferi călătorilor alternative convenabile pentru a-și lăsa mașinile în siguranță în timpul călătoriilor lor. Aceste parcări private oferă uneori tarife competitive și servicii suplimentare, cum ar fi transferul gratuit către și dinspre aeroport sau servicii de valet parking. Cu acces ușor și opțiuni flexibile de parcare, parcarile private pot fi o soluție atrăgătoare pentru călătorii care caută confort și comoditate în timpul călătoriilor lor prin Aeroportul Sibiu.

Park and Fly Sibiu

La 5km de Aeroport Sibiu, pe str. G-ral Dragalina nr.2, se află parcarea privată Park and Fly Sibiu ce oferă atât locuri subterane cât și supraterane. Transportul către aeroport (estimare de către companie: 6 min) este gratuit în timpul zilei, iar în intervalul 23:00 - 7:00 este 30RON.

Screenshot 2024-04-25 at 19.08.07.png Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul oficial Park and Fly SIbiu

AIRPORTPARKING Sibiu

La 5.2km, în Localitatea Cristian pe DN1, Str. XIII, Nr. 52A, se află o altă parcare privată numită AIRPORTPARKING, ce oferă locuri de parcare supraterane. Transportul către aeroport (estimare de către companie: 6 min) este gratuit în timpul zilei, iar în intervalul 23:00 - 4:00 nu se fac curse.

Screenshot 2024-04-25 at 19.07.54.png

Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul oficial AIRPORTPARKING

Încheiem acest ghid despre parcarea Aeroportului Sibiu și opțiunile de parcare private din apropiere cu speranța că informațiile furnizate au fost utile pentru tine în planificarea călătoriilor tale. Indiferent dacă alegi să folosești parcarea oficială a aeroportului sau optezi pentru o parcare privată, important este să îți asiguri că mașina ta este în siguranță și că experiența ta de călătorie este cât mai lipsită de griji posibil. Cu aceste opțiuni de parcare în minte, poți călători cu încredere, știind că ai luat cele mai bune decizii pentru nevoile tale. Călătorie plăcută!


Alte articole care te-ar putea interesa