Închirieri auto Ploiesti

în câțiva pași simpli compari cele mai bune oferte din țară și rezervi

De unde ridici mașina

De când · Până când

Caută

Ploiesti

Ploiești, situat în sudul României, este un oraș plin de istorie și vitalitate, cu o bogată moștenire culturală și atractii turistice variate. Printre acestea se numără Casa de Cultură "Ion Luca Caragiale", un monument arhitectural emblematic și loc important pentru evenimentele culturale din oraș. De asemenea, Muzeul Memorial "Nicolae Simache" și Parcul Memorial "Constantin Stere" oferă o privire în istoria și personalitățile marcante ale orașului.

Ploieștiul este cunoscut și pentru zona sa industrială, cu o lungă tradiție în domeniul petrolului, fiind un important centru energetic și economic al României. Orașul se remarcă și prin diversitatea sa culinară, oferind o gamă largă de restaurante cu specialități locale și internaționale.

În afara orașului, în împrejurimile Ploieștiului, se găsesc frumoasele peisaje naturale ale Munților Carpați și ale Dealurilor Prahovei, care atrag turiști dornici să exploreze natura și să practice activități în aer liber, cum ar fi drumețiile și sporturile de iarnă. Această diversitate oferă o experiență completă a regiunii.

Rent a car Ploiesti

Dacă ai nevoie de o închiriere auto în Ploiești, MasiniLaCheie.ro este soluția ideală. Aici poți să compari ofertele de la mai multe firme de închirieri auto verificate, făcându-ți mai ușoară alegerea celei mai potrivite pentru tine. Rezervarea este simplă și rapidă, se poate realiza online, iar mașina aleasă este garantată să fie disponibilă la momentul necesar. Avantajul major este că ai posibilitatea de a opta pentru cea mai bună ofertă și, mai important, vei beneficia de transparență în ceea ce privește prețul, fiind afișat clar pentru o alegere informată.

Cum închiriezi?

În doar 4 pași simpli, poți experimenta și tu confortul închirierii unei mașini de la companii de încredere.

1

Găsești mașina care ți se potrivește

Alegi locația, perioada închirierii și compari ofertele.

2

Rezervă Mașina

Îți completezi datele de contact, alegi metoda de plată și intri în contact cu proprietarul.

3

Ziua închirierii

Te prezinți la locația prestabilită, sau aeroport, ridici mașina și ești gata de drum!

4

Ziua predării

Returnezi mașina curată, cu rezervorul cu același nivel de carburant în aceeași locație.

Părerile clienților noștri

T

Tamer Obeidat

acum 8 zile

Oameni profesioniști. Mașini pentru toate gusturile, curate și bine întreținute. Recomand!

postat pe

Google

A

Andrei Trandafir

acum 7 zile

O platformă intuitivă, ușor de folosit, cu o gamă largă de mașini la prețuri accesibile. Am închiriat o Toyota C-HR pentru câteva zile și am fost plăcut surprins de ajutorul echipei celor de la MasiniLaCheie.

postat pe

Google

A

Ana Ahmet

acum 4 luni

Recomand! Foarte ușoară modalitatea de închiriere și de preluare/predare mașină. Prețuri foarte bune! Comunicare excelentă!

postat pe

Google

M

Mihaita Lazar

acum 5 luni

Totul a decurs foarte ușor, am găsit mașina dorită, am făcut rezervarea și am primit datele referitor la locația mașinii. Faptul că există varianta de plată online cu cardul mă face să ofer 5 stele.

postat pe

Google

C

Costinel Draculet

acum 3 luni

Oameni profesioniști și prețuri decente! Am fost sunat aproape instant după ce am făcut rezervarea pentru confirmare. Apoi am primit full refund pentru garanție deoarece a trebuit să anulez rezervarea.

postat pe

Google

R

Roxana Grr

acum 7 zile

Super experiența și foarte profi! Recomand cu încredere!

postat pe

Google

C

Cristian Ionescu

acum 3 luni

Aplicația lor este foarte ușor de utilizat. Am folosit serviciul lor pentru a închiria o mașină de vacanță și întregul proces a fost lipsit de stres. Am primit exact mașina pe care o doream in doar câteva clicuri. Îi recomand din toată inima!

postat pe

Google

C

Cristian Voicu

acum 2 luni

Oameni profesioniști și prețuri foarte bune! Personal foarte amabil, o să revin cu drag!

postat pe

Google

Nu ai găsit ce ai nevoie?

Întrebări frecvente

Trebuie să aveți vârsta minimă de 21 de ani și cel puțin 1 an de permis. Aceste condiții pot fi diferite in funcție de mașină. În pagina fiecărei mașini găsiți condițiile de închiriere.
Documentele necesare sunt: permis de conducere internațional sau eurpean și cartea de identitate / pașaport în original, valabile.
21 de ani.
Da, se poate.
Toate mașinile sunt asigurate.
Da, toate mașinile au rovinietă valabilă. Taxele de drum sau pod din zone specifice rămân în responsabilitatea celui care închiriază.
Este o sumă de bani plătită în momentul în care se ridică mașina și se returnează în momentul în care se predă mașina în aceeași condiție. Această sumă de bani este diferită în funcție de mașină, între 500 RON și 8000 RON.
Depozitul se plătește direct la proprietar, această sumă este specificată în contractul de închiriere.
Se oprește parțial sau integral garanția în funcție de gravitatea evenimentului.

Articole de actualitate


Articole recente

Vrei să faci parte din această comunitate?

Business rent a car - flota auto

Centralizează-ți datele afacerii într-un singur loc 100% online;

Reduce munca personalului și salvează timp pentru tine;

Crește numărul de închirieri cu 30%;

Calendarul, facturile, contractele, clienții și rapoartele sunt într-un singur loc: web sau mobile.